Betaal en Verzend Informatie

Er worden geen extra kosten in rekening gebracht voor onze betaalmethodes. Via onze webwinkel accepteren wij de volgende betaalmogelijkheden:

Mollie iDEAL 

Verwerkingstijd betaling/terugstorting: 1 tot 2 dagen (Informatie Mollie)

Klarna (Achteraf betalen of gespreid betalen)

(achteraf betalen of gespreid betalen, de Legal & Privacy voorwaarden voor een Klarna betaling)

Bankoverschrijving 

Verwerkingstijd betaling/terugstorting: direct tot 1 dag

PayPal (incl. credit- en debit kaarten)

Verwerkingstijd betaling/terugstorting: 2 tot 5 dagen


Informatie: Betaalmethodes van Klarna

In samenwerking met Klarna Bank AB (publ), Sveavägen 46, 111 34 Stockholm, Zweden, bieden we u de volgende betaalmethode(s) aan. Betaling dient aan Klarna te worden gedaan.

* Achteraf Betalen

* Gespreid Betalen

U vindt meer informatie in de gebruikersvoorwaarden van Klarna. Algemene informatie over Klarna vindt u hier. Uw persoonsgegevens worden door Klarna in overeenstemming met de geldende wet bescherming persoonsgegevens en zoals beschreven in Klarna’s privacy statement verwerkt.

Privacy Policy Klarna

Om u de betaalmethodes van Klarna aan te kunnen bieden, moeten we persoonsgegevens van u aan Klarna overdragen. Dat gebeurt alleen wanneer u kiest om te betalen met Klarna. Klarna gebruikt de gegevens om te beoordelen of u gebruikt kunt maken van de betaalmethodes. De persoonsgegevens zijn uw naam, adres, telefoonnummer, betaalhistorie en de gegevens van uw bestelling, zoals de betaalmethode, het afleveradres, de bestelde producten en dergelijke.

Uw persoonsgegevens worden door Klarna in overeenstemming met de geldende wet bescherming persoonsgegevens en zoals beschreven in Klarna’s privacy statement verwerkt.


Voor het verzenden van bestellingen maken wij gebruik van PostNL. Bij het afronden van uw bestelling kunt u de gewenste verzendmethode selecteren of u kunt kiezen voor afhalen.

1. Verzending: PostNL 

* Dag en Tijdstip bezorging afhankelijk van PostNL

* PostNL bezorgd NIET op Zondag en Maandag

* Brievenbuspost 0 gram tot 20 gram
€ 0,83
* Brievenbuspost 20 gram tot 50 gram
€ 1,66
* Brievenbuspost 50 gram tot 100 gram
€ 2,49
* Brievenbuspost 100 gram tot 350 gram
€ 3,32
* Per pakket 350 gram tot 10 kg
€ 6,50
2. Bestelling afhalen is gratis
€0,00

U kunt uw bestelling via de webshop plaatsen en ophalen bij ons in Hengelo OV. Na ontvangst van uw betaling in goede orde, wordt uw bestelling gereed gemaakt. Wanneer uw bestelling klaar ligt ontvangt u van ons een afhaalbevestiging per e-mail of ik neem per telefoon contact op.